Kennismaken

Ouderraad

YHS_2257

Onze school kan niet zonder de inzet van enthousiaste ouders. Zij organiseren en begeleiden leuke activiteiten voor de kinderen. Juist deze activiteiten maken de basisschooltijd voor veel kinderen onvergetelijk.

Onze ouderraad (OR) is een stichting, Stichting Vrienden van De Schalm. De OR bestaat geheel uit ouders en helpt bij de organisatie en uitvoering van allerlei activiteiten en festiviteiten.

De ouderraad OR bestaat uit:

Arina de Rijke, Leanne Goedegebuure, Laurie van den Berg, Jessica Tak, Nicky van Velden, Diewertje van Putte en Maaike Aldus. Ter ondersteuning vanuit het team: Demi Elenbaas en Nelly Groot.

De belangrijkste activiteiten van de OR zijn:

  • mede organiseren van allerlei activiteiten op school;
  • de ouderbetrokkenheid versterken;
  • de ouderbijdrage beheren.

Maak kennis met het team

Het team van obs De Schalm is een mooie mix van jong tot oud. Iedereen zet zich elk schooljaar vol enthousiasme in voor goed onderwijs voor alle kinderen.

Aanmelden kennismaking

Wil je meer weten over onze mooie school? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Onze missie en visie

Onder het onderwijs op obs De Schalm ligt een zorgvuldig geformuleerd schoolconcept. Wij vertalen de wat abstracte begrippen als missie en visie graag naar meer betekenisvolle termen.