Afscheid juf Marijke

Hierbij een bericht van juf Marijke Schenke:

Lieve mensen van de Schalm en alle anderen die mij zo'n fantastische dag hebben bezorgd afgelopen donderdag. Een mooier afscheid had ik me niet kunnen indenken! 

Chantal Walhout heeft me thuis opgehaald met een glimmende Corvette met open dak, zo ben ik nog nooit naar school gereden! Heel feestelijk! Ook heb ik gezellig met Chantal bij kunnen kletsen.

Op school werden we als de koning/koningin ontvangen. Iedereen stond klaar en er vlogen bellen door de lucht. De kinderen waren allemaal heel feestelijk aangekleed. Alles was mooi versierd en ik werd met bloemen ontvangen. Geweldig allemaal! 

Daarna ging iedereen weer verder met zijn of haar taak voor de high tea die we tussen de middag met elkaar hebben gehouden. Wat had iedereen lekkere dingen gemaakt! Heerlijk! 

In de middag hebben we optredens gehad van alle groepen. Alle kinderen hebben met de juffen een mooie voorstelling gemaakt, speciaal voor mij. Ik voelde me bevoorrecht dat te mogen meemaken.  Knap wat jullie allemaal gedaan hebben! Ben trots op jullie! 

Daarna hield meester Johan een toespraak met beelden van meester Erik, die had ook geholpen er een fantastische dag van te maken.  Wat leuk om een soort overzicht van mijn jaren op de Schalm terug te zien! En ook ban die mooie woorden te horen. Dat doet een mens goed. Heel veel dank daarvoor meesters! 

Ik ben heel blij met mijn standaard erejuf van de Schalm. Die heeft al een mooie plek in mijn kamer gekregen. Ook de andere cadeaus zijn heel welkom. Een collage met foto's van alle groepen en ook nog een kunstwerk van Hament. Gewoon te gek allemaal! Ik ben er heel erg blij mee. 

Om 3 uur begon de afscheidsreceptie. Er zijn zoveel lieve mensen geweest! Ouders, oud-collega's, oudleerlingen, vrienden en natuurlijk de bovenschoolse directeur Jan Berends. Het werd gezellig druk en het is jammer dat ik niet voor iedereen tijd heb gehad.  Het is hartverwarmend dat er zoveel mensen zijn geweest. Afscheid nemen is ook verdrietig, maar door jullie allemaal is het echt een feest geweest! 

Heel hartelijk dank voor jullie vertrouwen al die jaren en alle vriendschap en liefde die ik mocht ervaren in die tijd. Ik blijf me verbonden voelen met Stavenisse en zal er nog vaak komen. Hoop jullie allemaal nog regelmatig terug te zien en te spreken! 

Ik wil iedereen ook hartelijk danken voor de cadeautjes, bloemen, bonnen, geld, wijn, chocolade en alle lieve woorden en jullie aanwezigheid. Een mooier afscheid had ik me niet kunnen wensen! 

Als afsluiting van de dag en het schooljaar, hebben we met de MR en de OR nog heerlijk gegeten bij 't Packhuijs. Een geweldige afsluiting van een onvergetelijke dag. 

Iedereen, en vooral mijn collega's, hartelijk dank voor jullie geweldige inzet deze dag zo mooi en bijzonder voor mij (en hopelijk voor jullie zelf en alle andere aanwezigen) te hebben gemaakt. Ik ga jullie allemaal vreselijk missen, maar gelukkig weet ik de weg naar Stavenisse zelfs in het donker te vinden, dus dat komt wel goed!

Ook wil ik nog even mijn dochter Sandra bedanken, dat ze er de hele dag was als mijn steun en toeverlaat. Het was toch ook een emotionele dag voor ons. Er zijn toch wel wat traantjes weggepinkt. Maar dat hoort ook bij een afscheid. 

Deze dag blijft in mijn herinnering als één van de mooiste in mijn leven en ik zal de herinneringen aan jullie allemaal koesteren! 

Heel veel liefde en geluk in jullie leven toegewenst en ik hoop dat onze paden elkaar nog vaak kruisen. Een stevige knuffel aan jullie allemaal van een dankbare juf Marijke. 

P.S. meester Johan heeft nog een mooie foto gemaakt. Hier wil ik graag mee eindigen. Hij is een beetje symbolisch: ik ga nu beginnen aan de vooravond van mijn leven. Klinkt zwaar, maar ik blijf optimistisch! 😘
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl